MHP Çankırı'nın yeni İl Başkanı Av. Mehmet Fatih Kaya

MHP Çankırı'nın yeni İl Başkanı Av. Mehmet Fatih Kaya

Görevden alınan MHP Çankırı İl Başkanı Ahmet Kurt'un koltuğuna oturacak isim henüz 'resmi' olarak açıklanmadı... Sözcü18 Haber Merkezi, başta Genel Merkez olmak üzere MHP'de yaşanan sıcak gelişmeleri derledi ve yeni İl Başkanı'nın ismine ulaştı...

MHP Çankırı'da dört yıldır İl Başkanlığı koltuğunda oturan Ahmet Kurt'un Genel Merkez tarafından 'görevden alınması' ile başlayan süreç tüm hızıyla devam ederken, "Yeni İl Başkanı kim olacak?" sorusunun cevabını böylesi durumlarda her daim 'haberciliğini' başarıyla sergileyen Sözcü18 Haber Merkezi veriyor.

MHP Genel Merkezi'nin henüz herhangi bir 'resmi açıklama'da bulunmamasına karşın, Sözcü18, dün saat 15:00'ten bu yana geçen yaklaşık 19 saatlik sürede yaptığı sayısız görüşmeler sonrasında Ahmet Kurt'tan boşalan 'Çankırı İl Başkanlığı' koltuğuna 31 Ağustos 2023 tarihinden bu yana Merkez İlçe Başkanı olarak görev yapan Av. Mehmet Fatih Kaya'nın getirileceği bilgisine ulaştı.

BAŞKAN ESEN'İN DÜN YAPTIĞI 3 ZİYARETE DE MÜSTAKBEL 'YENİ İL BAŞKANI' EŞLİK ETTİ

Ahmet Kurt'un il başkanlığı görevinden alınmasından sonra Sözcü18 Haber Merkezi'nin takibinden kaçmayan görüntüler de vardı. Sosyal medyayı yoğun bir şekilde kullanan Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Çankırı şehir merkezinde iki açılış ve bir de ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Esen bu ziyaretlerle ilgili sosyal medya paylaşımlarında müstakbel 'il başkanı' Merkez İlçe Başkanı Av. Mehmet Fatih Kaya da bulundu. İşte o açılış ve ziyaretten görüntüler:

hakki-esen-baro-baskani-ziyaret-resim-02.jpg
Başkan Esen, Baro Başkanlığına yeniden seçilen Av. Mustafa Deniz'i ziyareti. Ziyaret karesinde Av. Mehmet Fatih Kaya da bulunmakta.

ismail-hakki-esen-resim-01.jpg
Başkan Esen işyeri açılışında... Ve kurdelayı keserken yeni il başkan adayı Av. Mehmet Fatih Kaya da hemen yanı başında kendisine eşlik ediyor

hakki-esen-cankiri-resim-02-001.jpg
Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen'in dünkü 'açılış' paylaşımlarından bir diğerinde yine müstakbel (!) İl Başkanı Av. Mehmet Fatih Kaya bulunuyordu.

Ayrıntılar geliyor...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
37 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler