Meriç nehrinde iki genç boğularak can verdi

Meriç nehrinde iki genç boğularak can verdi

Edirne’de serinlemek üzere Meriç nehrine Mehmet Müezzinoğlu Köprüsü yakınlarında girerek boğulma tehlikesi yaşayan Sanem Yağmur Demir ile birlikte onu kurtarmak isteyen arkadaşı Mert Tutuşturan kayboldu.

ELİM olay, bugün öğleden sonra saat 15:00 dolaylarında Meriç Nehri’nin Mehmet Müezzinoğlu Köprüsü yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre Sanem Yağmur Demir (14), Mert Tutuşturan (18) ve kuzeni Muammer Şavul nehir kıyısında zaman geçirmek istedi.

Bölgeye gelen üç arkadaştan Sanem Yağmur Demir, iddiaya göre serinlemek üzere suya girdi. Sanem Yağmur Demir bir süre sonra, boğulma tehlikesi yaşadı. Sanem Yağmur Demir’in çırpındığını gören arkadaşı Mert Tutuşturan suya atlayarak kurtarmak istedi ama başarılı olamadı. Muammer Şavul ise yanında bulunan oltayı uzatarak arkadaşlarını kurtarmak istese de başarılı olamadı. Şavul olayın hemen ardından durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

İhbar üzerine bölgeye polis, sağlık ve AFAD ekipleri sevk edildi. Ekipler, kayıp 2 kişiyi bulmak için nehirde bot yardımıyla arama çalışmalarına başlattı.

Nehre giren dalgıç polisler 2 gencin cesetlerini sudan çıkardı.

mert-tutusturan-edirne-resim-01.jpg
Elim olayda hayatını yitiren Mert Tutuşturan...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler