Malatya'da kızıyla tartışan baba, ailesini katletti!

Malatya'da kızıyla tartışan baba, ailesini katletti!

Malatya’nın Arguvan ilçesinde 64 yaşındaki İsmet Budak boşanma aşamasındaki kızı ile yaptığı tartışma sonrasında; Eşini, kızını ve torununu silahla vurduktan sonra intihara kalkıştı.

MALATYA’nın Arguvan ilçesinde yaşanan dehşet verici olayda, İsmet Budak (64) eşi Songül Budak (64), kızı Cansu Aslan (33) ve 5 yaşındaki torunu Bulem Aslan’ı tabancayla öldürdü. Olay, Güveçli Mahallesi’ndeki evlerinde gece saatlerinde yaşandı. Çiftçilik yapan İsmet Budak, boşanma aşamasında olan kızıyla yaşadığı şiddetli bir tartışmanın ardından dehşet verici bir eyleme kalkıştı. Eşine, kızına ve torununa ateş açan Budak, daha sonra aynı silahla kendisini omzundan vurdu.

Komşuların ihbarı üzerine gelen sağlık ekipleri, Songül, Cansu ve Bulem’in hayatını kaybettiğini tespit etti. Ailesini öldürdükten sonra intihar girişiminde bulunan İsmet Budak ise ağır yaralı olarak Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldı. Olayın ardından cenazeler adli tıp kurumuna gönderilirken, yetkililer tarafından detaylı bir soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler