Kayserispor 1-2 Trabzonspor

Kayserispor 1-2 Trabzonspor

Ligdeki son 5 maçından 3 mağlubiyet 2 beraberlik alarak istikrarsız bir görüntü sergileyen Trabzonspor, haftalardır galibiyete hasret olan Kayserispor deplasmanında 3 puanın sahibi oldu. Enis Destan maça damga vurdu.

TRENDYOL Süper Lig 33. haftasında Kayserispor'a konuk olan Trabzonspor, küme düşme hattının sınırında yer alan rakibini 2-1 mağlup etti. Bordo-mavililer, üçüncülük yolunda önemli bir zafere imza attı.

Karşılaşmanın 24. dakikasında Thomas Meunier'in ortasına iyi bir kafa vuruşu yapan Enis Destan, Trabzonspor'u 1-0 öne geçiren isim oldu. Dakika 31'de Mehdi Bourabia'nın yerde kalmasıyla hakem Çağdaş Altay penaltı noktasını gösterdi. Ancak VAR'daki Portekizli hakem Pablo Gonzalez Fuertes, pozisyonu tekrar izlemesini önerdi ve Altay penaltı kararını iptal etti.

İkinci yarıya da golle başlayan Trabzonspor, 55. dakikada Edin Visca ile skoru 2-0 yaptı. Ancak yine VAR hakeminin uyarısıyla pozisyonu izleyen orta hakem Çağdaş Altay, golden önce faul olduğu gerekçesiyle golü iptal etti.

Ancak etkisini sürdüren Trabzonspor, 58'de Nicolas Pepe ile ikinci golü kaydetti. Karşılaşmanın 87. dakikasında Uğurcan Çakır'ın büyük hatası sonucunda Mehdi Bourabia topu ağlara göndererek skoru 2-1'e getirdi. Kalan dakikalarda Kayserispor'un çabası yetersiz kaldı ve Trabzonspor maçı 2-1 kazandı.

Trendyol Süper Lig'de günün sonuçları:
İstanbulspor 1-2 Fatih Karagümrük
Konyasopr 0-2 Alanyaspor
Samsunspor 1-2 Adana Demirspor

Türkiye TFF 1. Lig'de günün sonuçları:
Bandırmaspor 1-1 Tuzlaspor
Giresunspor 0-3 Göztepe
Eyüpspor 0-0 Boluspor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler