İzlanda - Türkiye maçının ertelenme tehlikesi var!

İzlanda - Türkiye maçının ertelenme tehlikesi var!

UEFA Uluslar B Ligi'ndeki İzlanda-Türkiye maçı hava muhalefeti nedeniyle ertelenme tehlikesiyle karşı karşıya olduğu iddia edildi. İzlanda basınına göre, karşılaşma için UEFA yetkililerinin son kararı bekleniyor.

UEFA Uluslar Ligi'nde bu akşam TS 21:45'te oynanması planlanan İzlanda ile Türkiye arasındaki maç, İzlanda'nın Laugardalsvöllur Stadı'nda soğuk hava ve don nedeniyle ertelenebilir. Her iki ülkenin milli takımları, soğuk ve saha koşulları nedeniyle antrenmanlarını Midgardur kapalı futbol stadında gerçekleştirdi.

UEFA Uluslar Ligi B Grubu 4. maçında İzlanda deplasmanında karşılaşacak Türk Milli Futbol Takımı, hazırlıklarını tamamladı. Oldukça soğuk bir havada oynanması beklenen maç öncesinde önemli bir gelişme yaşanıyor.

MAÇ YARINA ERTELENEBİLİR

Soğuk ve saha koşulları nedeniyle her iki milli takım da dün antrenmanını Midgardur kapalı futbol stadında gerçekleştirdi. Midgardur Spor Kompleksi'nin sentetik çim kapalı antrenman sahasında Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde görev yapan A milli takım, maç saatini beklemeye başladı ancak beklenmedik bir gelişme yaşandı.

İZLANDA-TÜRKİYE MAÇI BU AKŞAM OYNANMAYABİLİR!

İzlanda'da soğuk hava Laugardalsvöllur Stadyumu'nda donmaya neden oldu. UEFA müfettişleri İzlanda ve Türkiye Futbol Federasyonlarının temsilcileriyle toplantı yapacak, karşılaşmanın ertelenmesi halinde yarın oynanması planlanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler