İdris Şahin Erdoğan'a seslendi: Ben dahil olmak üzere...

İdris Şahin Erdoğan'a seslendi: Ben dahil olmak üzere...

DEVA Genel Başkan Yardımcısı ve parti sözcüsü Ankara milletvekili İdris Şahin Tele1'de konuk olduğu programda Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslendi.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ankara milletvekili Av. İdris Şahin, Tele1'de katıldığı programda Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Yokluk ve yoksullukların olduğu o eski günler artık bir daha gelmemek üzere tamamen geride kalmıştır" açıklamasına yanıt olarak; "Sayın Erdoğan'a buradan bir çağrı yapıyorum sizlerin aracılığınızla; İktidarınız döneminde 22 yılda elde edilen haksız ve hukuksuz edinimler geri alınsın Türkiye'de yoksulluk diye birşey kalmaz!" dedi.

Şahin'in sözleri şöyle:

"Sayın Erdoğan'a bir çağrı yapıyorum sizlerin aracılığınızla: 2002'den 2024'e kadar 22 yıl içerisinde, ben de bir dönem içlerinde bulundum, ben dahil olmak kaydıyla; 22 yılda haksız ve hukuksuz servet edinenlerden edindikleri paraları iade etmesini istesin sayın Erdoğan, başta kendisi ve çevresindekiler dahil olmak üzere Türkiye'de yokluk diye yoksulluk diye bişey kalmaz. Haksız ve hukuksuz olarak edinilenler geri alınsın, bu ülkenin başka bir yerde kaynak aramasına gerek yok. Körfez'in şımarık çocuklarına, Avrupa'da, İngiltere'de, Londra'da tefecilere gidip para dilenmeye gerek yok. İktidara yakın olanların haksız ve hukuksuz edinimleri geri istensin bu ülkenin cari açığı kapatılır. Kim yaptıysa, sayın Erdoğan çevresindekileri bir yoklasın ve desin ki; 'Halt etmeyin bu haksız hukuksuz edinimleri geri iade edeceksiniz bu devletin bütçesine' desin pekçok şey kendiliğinden düzelir."

Ayrıntılar geliyor...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler