Giresun'da eski muhtar eşi ve oğlunu vurdu

Giresun'da eski muhtar eşi ve oğlunu vurdu

Giresun’un Çamoluk ilçesinde bir kişi, eşi ve oğlunu silahla vurduktan sonra ambulansı arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri anne ve oğlunun olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

ELİM olay Giresun ili Çamoluk ilçesinde Kılıçtutan köyü eski muhtarı Fazlı Yılkın (56), tartıştığı eşi Hanife (54) ve oğlu Beytullah Yılkın'ı (27) tabancayla vurarak öldürmesiyle yaşandı.

Olay dün gece saat 21:30 sıralarında ilçeye bağlı Kılıçtutan köyünde meydana geldi. Kılıçtutan köyü eski muhtarı Fazlı Yılkın, bilinmeyen nedenle köydeki cami önünde eşi Hanife ve oğlu Beytullah Yılkın ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Fazlı Yılkın, belinden çıkardığı tabancasıyla oğlu ve eşine ateş etti.

Kurşunların isabet ettiği anne ve oğlu kanlar içerisinde yere yığılırken, ihbarla köye sağlık ve jandarma ekipleri sevkedildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde anne ve oğlunun, hayatını kaybettiğini belirlendi.

Cinayet zanlısı Fazlı Yılkın, jandarma tarafından suç aleti silahla birlikte gözaltına alındı. Anne ve oğlunun cenazeleri, savcılık incelemesi sonrası, otopsileri için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

beytullah-yilkin-camoluk-giresun-resim-04.jpg
Elim olayda babası Fazlı Yılkın'ın silahından çıkan kurşunlarla hayatını kaybeden Beytullah Yılkın (27).

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler