Galatasaray 0-0 Fenerbahçe
Trendyol Süper Lig'in 25'inci haftasında oynanan Galatasaray - Fenerbahçe derbisinden gol sesi çıkmadı. Taraflar sahadan 1'er puanla ayrılınca lider Galatasaray, Fenerbahçe arasındaki 6 puanlık farkı korumasını bildi.
TRENDYOL Süper Lig'in 25. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe takımları RAMS Park’ta karşılaştı. 5. dakikada Kostic'in sol kanattan içeriye çevirdiği meşin yuvarlağa Sanchez müdahale etti. Lemina'nın uzaklaştırmaya çalıştığı meşin yuvarlak En-Nesyri'nin önünde kaldı. Bu oyuncunun ceza sahası sağ çaprazından yaptığı vuruşta, top üstten auta çıktı.
İki takımın da kontrollü oynadığı ve orta saha mücadelesi şeklinde geçen müsabakanın ilk yarısı golsüz berabere sona erdi.
GALATASARAY 6 PUANLIK FARKI KORUDU
Karşılaşmanın ikinci yarısı da dengeli başlarken en net pozisyon Fenerbahçe’den geldi. 64. Dakikada sağ kanatta topla buluşan Oğuz Aydın, sol ayağıyla ortayı yaptı. Önde yakalanan Muslera, topu güçlükle çeldi. 68. dakikada Fenerbahçe bir kez daha gole yaklaştı. Kullanılan köşe vuruşunda Djiku'nun kafa vuruşunda yaşanan karambolde top Muslera'da kaldı.
Karşılaşmada gol sesi çıkmadı ve maç başladığı gibi sona erdi. Bu sonuçla sarı kırmızılılar rakibiyle olan 6 puanlık farkı korudu. Galatasaray bu berberlikle puanını 64’e Fenerbahçe de 58’e yükseltti.
OKAN BURUK MAÇIN YABANCI HAKEMİYLE İLGİLİ DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDU
????️Okan Buruk: Bu kadar kötü performans gösteren bir derbi hakemi hatırlamıyorum. Maçı sürekli durdurdu. Gösterdiği kartlar, verdiği ve vermediği fauller, vermediği eller var. Birçok şeyi aleyhimize verdi. Ne kadar baskı altında olduğu yüzünden çok belliydi. pic.twitter.com/NxbHxf8IPt
— TRT Spor (@trtspor) February 24, 2025

