Filenin Sultanları'nda kriz: Tuğba Şenoğlu sakat mı?

Filenin Sultanları'nda kriz: Tuğba Şenoğlu sakat mı?

EURO 2024'te futbol takımında yaşanan 'kadro' krizi, bu kez A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın olimpiyat kadrosunda yapılan İlkin Aydın-Tuğba Şenoğlu değişikliği ile şekil değiştirdi.

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın 2024 Paris Olimpiyat Oyunları kadrosunda yaşanan değişiklik, tepkilere neden oldu. Tuğba Şenoğlu'nun son anda kadrodan çıkartılıp ana kadroda yer almayan İlkin Aydın'ın dahil edilmesi 'sürpriz' olarak nitelendirildi.

Sözcü'den Alican Özcan'ın haberine göre; İlk maçını 29 Temmuz'da Hollanda karşısında oynayacak olan Filenin Sultanları'nda alınan karar, birçok kesim tarafından eleştirildi. Takımın son antrenmanında yer almasına rağmen, Tuğba Şenoğlu'nun baldır sakatlığı yaşadığı iddiaları ortaya atılırken, Türkiye Voleybol Federasyonu'ndan konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Sozcu.com.tr Spor Servisi Müdürü Alican Özcan'ın edindiği bilgiye göre, millilerin yaptığı son antrenmanda yer alan 26 yaşındaki voleybolcunun herhangi bir sakatlığı bulunmuyor. Yapılan kadro değişikliğinin "teknik ekip" kararı olduğu öğrenilirken, milli yıldızın menajerlik şirketinden yapılan paylaşımlar gündeme oturdu.


(İlkin Aydın'ın menajerlik şirketinin Instagram hesabından yapılan paylaşımlar)

İLKİN AYDIN TARTIŞMASI

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, mayıs ayındaki genel kurul konuşmasında Galatasaray voleybolcusu İlkin Aydın'ın olimpiyat kadrosunda yer alacağını söylemişti. Ancak milli yıldız, sakatlığı nedeniyle ana kadroya alınmamasına rağmen 14 kişilik Paris kafilesine dahil edilmişti.

Paris'e götürülen İlkin Aydın, son dakikada Tuğba Şenoğlu'nun yerine kadroya dahil edildi. 20 Temmuz tarihinde Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'i ziyaret eden İlkin Aydın'ın son anda kadroya alınış şekli ve federasyondan hiçbir resmi açıklama yapılmaması, 'baskıyla' bu kararın alındığı iddialarına ve tepkilerin artmasına neden oldu.

SANTARELLI YORUMLARA KAPALI!

Tuğba Şenoğlu'nun kadrodan çıkartılmasının ardından, sosyal medyadaki tepkilerin odak noktası baş antrenör Daniele Santarelli oldu. İtalyan antrenör, Instagram hesabından paylaştığı videoda "Eğer inanırsak, bunu gerçekleştirebiliriz" yazdı. Ancak İtalyan çalıştırıcı, gelen tepkiler nedeniyle yaptığı paylaşımı yorumlara kapatmak zorunda kaldı.

Olimpiyat Oyunları'nda C Grubu'nda yer alan millilerimiz, İtalya, Hollanda ve Dominik Cumhuriyeti ile mücadele edecek. Filenin Sultanları, ilk maçını Hollanda ile oynadıktan sonra 1 Ağustos'ta Dominik Cumhuriyeti ve 4 Ağustos'ta İtalya ile karşılaşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler