Fenerbahçe turu galibiyetle aldı!: Fenerbahçe 2-1 Lugano

Fenerbahçe turu galibiyetle aldı!: Fenerbahçe 2-1 Lugano

Temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu rövanşında kendi evinde ağırladığı Lugano'yu 2-1 mağlup ederek toplamda 6-4'lük skor ile bir üst tura yükseldi.

FENERBAHÇE, Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu rövanş maçında İsviçre'nin Lugano ekibiyle karşılaştı. Ülker Stadyumu'nda oynanan maçı Fenerbahçe 2-1 kazandı.

Lugano maçın 7. dakikasında Belhadj Mahmoud ile 1-0 öne geçti. Fenerbahçe, Edin Dzeko'nun 59. dakikada attığı golle eşitliği yakaladı. Sarı-lacivertli takım 90+3. dakikada Szymanski'nin golüyle 2-1 öne geçti. Maçta başka gol çıkmadı ve temsilcimiz sahadan galibiyetle ayrıldı.

FENERBAHÇE'NİN YENİ RAKİBİ LİLLE

İlk maçı deplasmanda 4-3 kazanan Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'nde adını bir üst tura yazdıran taraf oldu.

Bir üst tura çıkmayı başaran Fenerbahçe, Fransa'nın Lille takımıyla karşı karşıya gelecek. 3. eleme turunda ilk maçlar 6-7 Ağustos, rövanş ise 13 Ağustos tarihlerinde oynanacak.

JOSE MOURINHO'DAN MAÇ SONRASI AÇIKLAMA

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho maç sonrası yaptığı değerlendirmede; "Spesifik bir oyuncuya bazı tepkiler oldu. Bir oyuncuya reaksiyon gösterildiği zaman biz bunu hepimize yapılmış gibi hissediyoruz. Eğer taraftardan bir şey isteme şansım varsa tüm oyuncularımın desteklenmesini istiyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler