Eldivan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Kaan Küçük il emrine verildi

Eldivan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Kaan Küçük il emrine verildi

Edinilen son dakika bilgisine göre Çankırı'nın Eldivan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini 12.12.2016 tarihinden bu yana sürdüren Hasan Kaan Küçük, bakanlık yazısıyla il emrine verilirken, yerine Korgun İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Demirtaş atandı.

ÇANKIRI'nın Eldivan ilçesi Milli Eğitim Müdürü Hasan Kaan Küçük, yaklaşık 8 yıldan (12 Ocak 2016) bu yana sürdürdüğü görevinden Bakanlık yazısıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü emrine 'öğretmen' olarak dönüşü yapıldı. Küçük'ün yerine İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koltuğuna Korgun İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Hüseyin Demirtaş getirildi. Korgun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koltuğuna da Milli Eğitim Bakanlığı'nda Şube Müdürü olarak görev yapan İsmail Ergül Karadana atandı.

HASAN KAAN KÜÇÜK'ÜN GÖREVDEN ALINMASI ELDİVAN'DA SEVİNÇ YARATTI

Görevde kaldığı süre içerisinde gerçekleştirdiği başarılı icraatlerle (!) Eldivan'da eğitim camiasında bekleneni veremeyen Hasan Kaan Küçük'ün görevden alındığı haberi kısa sürede ilçe geneline yayıldı. Sözcü18 Haber Merkezi'ni arayan çok sayıda Eldivanlı adeta sözleşmişcesine; "Sizlerin Hasan Kaan Küçük ile ilgili yaptığınız haberler olmasaydı bu müdürü buradan kimse almayı düşünmezdi! Bu konuda aslan payınızı kimseye yedirmeyiz! Sözcü18 Eldivan'da eğitim camiasındaki kanayan yaraya neşteri vurdu... Bu görev değişikliğinde sizlerin büyük emekleri var. Alkışlar size gelsin" dediler.

GÖREVDEN ALINAN KÜÇÜK'ÜN EMEKLİYE (!) AYRILMASI BEKLENİYOR

Öte yandan İl emrine 'öğretmen' olarak atanan Hasan Kaan Küçük'ün önümüzdeki süreçte 'emeklilik' (!) dilekçesi vererek mesleğe veda etmesi bekleniyor.

Sözcü18 yazı ailesi olarak yaklaşık 8 yıl boyunca Eldivan'da gerçekleştirdiği başarılı (!) hizmetlerinden dolayı Hasan Kaan Küçük'e bu sayfalardan selamlarımızı-saygılarımızı ve tahmin edilemez güzel duygularımızı iletiyor, yeni (pardon) emeklilik hayatında (!) sazlı-sözlü günler diliyoruz...

Önceki ve Sonraki Haberler