Çankırı'da İl Jandarma Komutanı ve İl Emniyet Müdürü değişti

Çankırı'da İl Jandarma Komutanı ve İl Emniyet Müdürü değişti

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzası ile yerbulan atama kararnamelerinden Çankırı da nasibini aldı. İl Jandarma Komutanı ile İl Emniyet Müdürü değişti.

RESMİ Gazete'nin bugünkü sayısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile yayımlanan kararname ile birlikte Çankırı İl Jandarma Komutanı ile İl Emniyet Müdürü değişti.

Çankırı İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Yusuf Mutlu Genç, Kars İl Jandarma Komutanlığına atanırken, Çankırı İl Jandarma Komutanlığı'na Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Eğitim ve Öğretim Dairesi Başkanlığı emrinde bulunan Jandarma Kıdemli Albay Gülden Mat Şakir atandı.

İL EMNİYET MÜDÜRÜ DE DEĞİŞTİ

Emniyet Müdürleri Atama Kararnamesi de bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile yayımlanan karar ile birlikte 39 üst düzey emniyet müdürü görev yerleri değiştirildi.

Çankırı’da 07.07.2021 tarihinden bu yana 'İl Emniyet Müdürü' olarak görev yapan Yılmaz Delen, 3 yıllık görev süresinin ardından Niğde Emniyet Müdürlüğü'ne atanırken; Çankırı İl Emniyet Müdürlüğü'ne Polis Başmüfettişi Aytekin Canıtez atandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler