Aydın'da toprak altında can pazarı! 3 ölü 1 yaralı

Aydın'da toprak altında can pazarı! 3 ölü 1 yaralı

Aydın’ın Nazilli ilçesinde DSİ’nin içme suyu isale hattı çalışması yapılırken, göçük meydana geldi. Toprak yığını altında kalan taşeron firmaya ait 3 işçi hayatını kaybederken, 1 işçi yaralı olarak kurtarıldı.

AYDIN'ın Nazilli ilçesi Yeşil Mahalle'de DSİ’ye ait içme suyu hattı için boru döşeme işleminin yapıldığı çalışma sırasında göçük meydana geldi.

4 İŞÇİ TOPRAK ALTINDA KALDI

Olay sırasında taşeron firmaya ait 4 işçi toprak yığını altında kaldı. Diğer işçiler kendi imkanları ile arkadaşlarını kurtarmak için çabalarken, ihbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

3 İŞÇİ HAYATINI KAYBETTİ

Göçük altında kalan işçilerden Celal Yıldırım, Ramazan Okul ve Şeyhmus Yapıştıran hayatını kaybederken, Hacı Doğan isimli işçi yaralı olarak kurtarılarak ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olay yeri incelemesinin ardından hayatını kaybeden işçilerin cenazeleri, Nazilli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

seyhmus-yapistiran-mardin-resim-02.jpg
Göçük altında kalarak yaşamını yitirenler arasında olan Mardin/Derik nüfusuna kayıtlı Şeyhmus Yapıştıran...

5 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Olay yerinde hayatını kaybeden 3 işçinin DSİ'nin taşeron şirketi olduğu öğrenilen Sistem 2023 Yapı Soysal Müh. Markotel İletişim OGG firmasında çalıştığı öğrenildi.

Olayla ilgili Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, şantiye şefi, saha sorumlusu, formen ve 2 kepçe operatörü olmak üzere 5 şüpheli gözaltına alındı. Soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler