Ankara'da "Hacı Zeliha Sucu Camisi"nin açılışı yapıldı

Ankara'da "Hacı Zeliha Sucu Camisi"nin açılışı yapıldı

SUCU Grup'un yenilenme çalışmalarını üstlendiği Ankara Yenimahalle Belediyesi Fen İşleri çalışanları için yapılan "Hacı Zeliha Sucu Cami"sinin açılış töreni geride bıraktığımız Cuma günü Cuma namazı sonrası gerçekleştirildi.

GERİDE bıraktığımız Cuma günü, Cuma namazı sonrası daha önceden Ankara Yenimahalle Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü çalışanları için yapılmış olan ancak bakımsızlıktan kendi kaderine terkedilmiş olan cami, Çankırı'nın yetiştirdiği başarılı iş insanlarından Uğur Sucu'nun Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı SUCU Grup tarafından yapılan yenileme çalışmaları sonucu "Hacı Zeliha Sucu Camisi' adı verilerek hizmete girdi.

Düzenlenen törene Vatan Vakfı kurucusu Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı Erdoğan Bayraktar başta olmak üzere; Ankara Valisi Vasip Şahin, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı, Ankara milletvekili Kurtcan Çelebi, Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Diyanet İşleri Başkanlığı yetkilileri, Ankara İl Müftüsü Dr. Hasan Çınar ve Yenimahalle İlçe Müftülüğü yetkilileri ile vatandaşlar katıldı.

UĞUR SUCU: ANA GİBİ YAR OLMAZ

SUCU Grup Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Sucu, Sözcü18 Genel Yayın Yönetmeni Vedat Beki'ye yaptığı açıklamada; "Vatan Vakfı kurucusu eski Çevre ve Şehircilik Bakanımız Erdoğan Bayraktar'ın ricası ile yenileme çalışmalarını üstlendiğimiz camiye, vakıf yönetimi de büyük bir jest yaparak annem Hacı Zeliha Sucu'nun ismini verdi. Hiç şüphesiz ki tüm evlatların annelerinin yaptığı fedakarlıkları, benim annem de bizlerin bu günlere gelmemizde büyük emek ve katkısı oldu. Atalarımızın ifadesiyle 'Ana gibi yar olmaz' deyimini yaptıklarıyla tescilleyen annemin, sağlıklı günlerinde böylesi bir onurla ödüllendirilmesi ailemiz için gurur verici. Bu vesileyle başta annem olmak üzere tüm annelerimize sağlıklı uzun ömürler diliyorum" dedi.

haci-zeliha-sucu-camii-resim-05.jpg

Cuma namazının ardından başlayan açılış töreninde Vakıf Başkanı Erdoğan Bayraktar tarafından başta caminin yenileme çalışmalarını gerçekleştiren SUCU Grup adına camiye adı verilen Hacı Zeliha Sucu olmak üzere; Mansur Yavaş, Vasip Şahin, Mesut Özarslan ve Fethi Yaşar'a plaket verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler