Alaçatı'nın ünlü mekanında skandal olay: Doğum gününü zehir ettiler: House 44 değil Dayak 44

Alaçatı'nın ünlü mekanında skandal olay: Doğum gününü zehir ettiler: House 44 değil Dayak 44

Türkiye'nin turistik anlamda gözbebeği konumundaki Alaçatı'nın popüler mekanı House 44'te "Şehir magandaları, artık her yerdeler" dedirten bir olay yaşandı.

AVUKAT Ceylan Eruçman, geçtiğimiz 23 Temmuz'da bir arkadaşıyla Çeşme/Alaçatı'da yer alan House 44 isimli barda doğum gününü kutlamak istedi. Saat 02:30 sularında meydana gelen olayda mekanın bar kısmında siparişini veren Avukat Eruçman ve arkadaşı başka bir müşterinin bulundukları yerin dolu olduğunu söylemesi üzerine yan tarafa kaydı.

Odatv.com'dan Oğuz Ok'un haberine göre; Ardından yanlarına gelen mekanın koruma görevlisi, buranın dolu olduğunu söyleyerek ikiliyi kaldırmak istedi. Koruma görevlisine sipariş verdiklerini, niye gideceklerini soran Ceylan Eruçman, olaya müdahil olan başka bir koruma görevlisi tarafından ummadığı bir muamele ile karşılaştı.

KAMERALARIN OLMADIĞI YERE GÖTÜRDÜ, BOĞAZINI SIKTI, DIŞARIYA ATTI

Koruma görevlisi Ceylan Eruçman'ın kollarından tutarak çekiştirdi, mağdur kadını kameraların olmadığı bir yere götüren koruma görevlisi burada Eruçman'ın boğazını sıktı ve dışarıya attı.

Vücudunda darp izleri oluşan Ceylan Eruçman, House 44 isimli mekandan ve koruma görevlisinden şikayetçi oldu ve darp raporu aldı.

Dayakçı koruma görevlisinin olayın hemen ardından ortadan kaybolduğunu belirten mağdur avukat, polise verdiği ifadesinde ısrarla istemesine rağmen diğer çalışanların korumanın ismini vermediğini belirtti.

"NE KAVGA ÇIKARDIM, NE TAŞKINLIK YAPTIM"

Yaşadıklarıyla ilgili konuşan Avukat Ceylan Eruçman, "Aradan iki gün geçmesine rağmen kollarımı hareket ettiremiyorum. Mekan korumasının boğazımı sıktığı yer halen ağrıyor. Koskocaman bir korumanın, bir kadına haksız ve orantısız şekilde nasıl güç kullanabildiğine inanamıyorum. Korumanın beni dışarı atma sebebi ise bomboş mekanda rezervasyonlu yerde duruyor olmamızmış. Yani uzun lafın kısası, ne bir kavga çıkardım ne bir taşkınlık yaptım. Sadece barda rezervasyonlu olan yerde geçici olarak durduğum için yaka paça, darbedilerek boğazım sıkılarak dışarı atıldım. Ben bir avukat olarak zaten bu olayın peşini bırakmayacağım" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler