AK Parti Çankırı İl Başkanı Erdoğan'dan 'Kurban Bayramı' mesajı

AK Parti Çankırı İl Başkanı Erdoğan'dan 'Kurban Bayramı' mesajı

AK Parti Çankırı İl Başkanı Koray Erdoğan, Kurban Bayramı dolayısıyla yazılı bir 'kutlama' mesajı yayımladı. Erdoğan'ın mesajı şöyle:

"BİR Kurban Bayramı'na daha kavuşmanın mutluluğu ve heyecanını yaşıyoruz. Bu mübarek günler, bizlere paylaşmanın, dayanışmanın ve sevginin önemini hatırlatır. Kurban Bayramı, birlik ve beraberliğin, yardımlaşmanın ve iyiliğin en güzel sembollerinden biridir. Bayram süresince, ihtiyaç sahiplerine yardım ederek, onların yüzlerini güldürmek ve gönüllerini hoşnut etmek bizlere düşen en büyük görevlerdendir.

Ancak bu yıl, bayramın coşkusunu yaşarken kalbimizde bir hüzün de taşıyoruz. Gazze'de yaşanan acılar, bizlerin yüreğinde derin izler bıraktı. Bombalar altında hayatını kaybeden masum çocukların yürek burkan görüntüleri yüreklerimizi yaralıyor. Bu masum yavruların hayalleri, umutları ve yaşam sevinçleri ellerinden alındı. Onların acıları bizim acımız, onların kederi bizim kederimizdir.

Kurban Bayramı'nı kutlarken, Gazze'deki kardeşlerimizi ve tüm mazlumları unutmamalıyız. Onlar için dua etmek, yardım kampanyalarına destek olmak ve onların sesini duyurmak en önemli görevlerimizden biridir. Bayramın bereketini ve mutluluğunu paylaşırken, Gazze'deki kardeşlerimizi de yüreğimizde taşıyalım. Onların acılarını dindirmek için elimizden geleni yapalım.

Bu bayram, sevgi ve merhametimizi sadece yakınlarımızla değil, dünyanın dört bir yanındaki mazlum ve mağdur insanlarla da paylaşalım. Bayramın manevi atmosferinde, adaletin ve huzurun hâkim olduğu bir dünya için hep birlikte çaba gösterelim.

Başta Çankırılı hemşehrilerim olmak üzere tüm İslam coğrafyasının Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmelerini diliyorum. Bayramınız mübarek olsun."

Önceki ve Sonraki Haberler